Diskusjon:Girl Genius

Sideinnhaldet er ikkje støtta på andre språk.
Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket

Heimesida til serien har hatt tendensar til å gå over kapasiteten til båndbredda, tyder dette at serien ligg på ein servar med for liten kapasitet? I så tilfelle er vel ikkje det ei opplysing som høyrer heime i eit leksikon? (For smått, truleg forbigåande). --Ekko 11:20, 22 november 2007 (CET)


Så vidt eg forstår det. Krekling får eventuelt forklara. Harald Khan 11:46, 22 november 2007 (CET)

Serveren deira har, såvidt eg kjenner det, hatt problem med å takle skriptet til sida deira og telt ting fleire gonger. Den informasjonen er sannsynlegvis utdatert då problemet verkar løyst, så vi kan godt fjerne den setninga. Kanskje det var litt for dårleg dette. Mykje er henta ifrå den engelske wikipediaen. (Er det rekna for god skikk å 'knabbe' litt?) --Krekling 12:22, 22 november 2007 (CET)

Forresten, er Parafin Fantasy ei god oversetting av Gas-Lamp Fantasy? --Krekling 12:25, 22 november 2007 (CET)

Omsetting er greit, gjer greie for det på resymelinja når du lagrar. Men kvifor ikkje sjå på den svenske artikkelen? Den er då betre? Og eg ville nytta originaluttrykket «Gas-lamp fantasy». Eg gissar på at det viser til ei (fiktiv) tid før elektrisiteten kom, då ein nytta gatelampar med gass som energikjelde. Norsk parafin er engelsk paraffin eller kerosene. --Ekko 12:43, 22 november 2007 (CET)

Død lenke[endre wikiteksten]

Under automatisk robotkøyring blei det oppdaga at følgjande eksterne lenke var øydelagt. Gjer vel og sjekk om lenka faktisk er øydelagt, og fiks eller fjern ho om så er tilfelle. Les meir…


Denne nettsida er lagra i Internet Archive. Vurder om lenka kan endrast til å peike til éin av de arkiverte versjonane: [1]. BepBot 24. august 2008 kl. 22:06 (CEST)[svar]

[daud lenkje]