Diskusjon:Trombone

Sideinnhaldet er ikkje støtta på andre språk.
Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket

Rulle attende[endre wikiteksten]

Kan ein admistrator rulle attende endringane som sigmund har gjort?

Nokre av endringane er direkte feil, som kjønn på trombonen (ordboki mi seier hankjønn), nokre er endring til former som ikkje er hovudartikkelforfattaren/omsetjaran sine (meg), nokre er fornuftige. --Bep 15:05, 23 februar 2008 (CET)

Du kan jo endra attende til ein tidlegare versjon sjølv òg. Det er litt meir arbeid, men det er enno meir arbeid å be ein administrator gjera det for deg. :-) No kan du gjera om att dei endringane du syntest var fornuftige. --Tannkrem 20:21, 23 februar 2008 (CET)
Jau, eg har vurdert dette, men i dette fallet er det gjort mange endringar, ca. 90 prosent er feil. Det er enklare å endre dei 10 prosenta. Eg ber om ei attenderulling. Kvifor det er meir arbeid å be ein administrator trykke på ein knapp, forstår eg ikkje. --Bep 20:31, 23 februar 2008 (CET)
Om du går inn og viser skilnaden mellom versjonane, har du ein knapp som det står «Angre» på (trur eg iallfall). Den verkar om lag på same måten som attenderull-knappen min. Eller du kan gå til historikken, velja den forrige versjonen og lagra den. Begge delar er enklare enn å be meg eller nokon andre gjera det. Men no har eg alt gjort det, så berre køyr på. --Tannkrem 20:49, 23 februar 2008 (CET)

Eg trur ikkje det heiter orkestre i ubunden form fleirtal. Eg er faktisk ganske sikker på at det heiter fleire orkester. Det står nemleg i ordboka. --Tannkrem 21:29, 23 februar 2008 (CET)

Du har sjølvsagt rett, endra attende. --Bep 21:45, 23 februar 2008 (CET)