Diskusjon:Vindaugehandsamar

Sideinnhaldet er ikkje støtta på andre språk.
Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket

Omgrepet vindaugehandsamar vert mest nytta i samband med UNIX-liknande operativsystem, så kanskje artikkelen bør flyttast til X Window vindaugehandsamar? --Sigmundg 02:12, 15 september 2007 (CEST)

Eller Vindaugehandsamar i operativsystem? Vindaugehandsamarar finst i fleire typar operativsystem?, referanse: sjå artikkelen på bokmål. (No finst det òg ulike meiningar om kva som er operativsystem, somme hevdar framleis at MS Windows (Win95, 98, NT/2000) ikkje er sanne operativsystem). Roar 08:13, 15 september 2007 (CEST)
Wikipedia er ei dårleg kjelde for nye wp-artiklar, men eg delar det synet. Einast er eg veit ikkje kor mykje det er å skrive om vindaugehandsamaing i Windows og Mac at det er verd å opprette artiklar om det? Istaden føreslår eg at vi gjer slik dei har gjort på en: I staden for å utvide og flytte vindaugehandsamar, kutter vekk stort sett det meste som handlar om X Windows vindaugehandsmarar til ein eigen artikkel om X Window vindaugehandsamar slik at det her er stort sett berre introduksjonen igjen. --Anders 13:46, 15 september 2007 (CEST)