Fil:GRAMPS logo.png

Sideinnhaldet er ikkje støtta på andre språk.
Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket

GRAMPS_logo.png(250 × 100 pikslar, filstorleik: 21 KB, MIME-type: image/png)

Denne fila er frå Wikimedia Commons og kan verta nytta av andre prosjekt. Skildringa frå filskildringssida der er vist nedanfor.



Følgjande er henta frå filomtalen åt denne fila på Wikimedia Commons:


Skildring GRAMPS logo
Kjelde source code
Opphavsperson The Gramps Developers. http://gramps-project.org/
Løyve
(Gjenbruk av denne fila)

Dette skjermbildet inneholder ikke opphavsrettslige deler eller grafikk fra opphavsbeskyttet programvare, eller opphaver har utgitt det under en fri lisens (hvilket bør indikeres nedenfor denne notisen), og som sådan følger Wikimedia Commons lisensretningslinjer for skjermbilder. Du kan bruke det fritt i henhold til dets bestemte lisens. Lisens for fri programvare:

GNU head

Dette verk er fri programvare; du kan distribuere det og/eller modifisere det under vilkårene i GNU General Public License som publisert av Free Software Foundation; i versjon 2 av lisensen eller en senere versjon. Dette verk er distribuert i håp om at det skal være anvendelig, men uten noen garanti; uten selv underforstått garanti om salgbarhet eller egnethet til et bestemt formål. Se versjon 2 og versjon 3 av GNU General Public License for flere detaljer.

Merk: om skjermbildet viser noe annet verk som ikke er et direkte resultat av programkoden selv, slik som tekst eller grafikk som ikke er en del av programmet, lisensen for det verket angis separat.


Bilettekstar

Skriv inn ei line med tekst som skildrar fila

Element som er med i denne fila

motiv

GPL 2.0+ norsk bokmål

Filhistorikk

Klikk på dato/klokkeslett for å sjå fila slik ho var på det tidspunktet.

Dato/klokkeslettMiniatyrbileteOppløysingBrukarKommentar
gjeldande4. juni 2011 kl. 01:28Miniatyrbilete av versjonen frå 4. juni 2011 kl. 01:28250 × 100 (21 KB)Загрузкафайла{{Information |Description=GRAMPS logo |Source=source code |Date= |Author=The Gramps Developers. http://gramps-project.org/ |Permission={{free screenshot|license={{GPL}}}} |other_versions= }} Category:GRAMPS

Den følgjande sida bruker denne fila:

Global filbruk

Desse andre wikiane nyttar fila: