Diskusjon:Astrid Krog Halse

Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket
Hopp til navigering Hopp til søk

Død lenke[endre wikiteksten]

Under automatisk robotkøyring blei det oppdaga at følgjande eksterne lenke var øydelagt. Gjer vel og sjekk om lenka faktisk er øydelagt, og fiks eller fjern ho om så er tilfelle. Les meir…

BepBot 24. august 2008 kl. 19:36 (CEST)

[daud lenkje]

Lenker til nettsider for komponister som har tonesatt dikt av Astrid?[endre wikiteksten]

1. Jeg ser at noen slike lenker nå er fjerna, er det ikke tillatt å legge inn slike? 2. Jeg ser det er OK å ha lenker til andre sider i nn.wikipedia. Artist og komponist Heidi Skjerve har ikke side her, det er egentlig synd. Jeg håper det da er greit å legge inn lenke til sida hennes på no.wikipedia.

Lenker skal vera relevante for artikkelen. Artiklar om desse komponistane kan ha lenkjer til nettstadene deira. Sjølve teksten på Wikipedia skal ikkje ha lenkjer til andre nettstader eller Wikipedia-utgåver, så lenkja for t.d. Heidi Skjerve må nok vera raud heilt til nokon tek seg bryet med å skriva artikkelen på nynorsk. --Ranveig (diskusjon) 23. februar 2021 kl. 10:05 (CET)

Takk for orientering. Eg ser at du har lagt inn lenkje til presentasjon av CD'en til Marthe Belsvik Stavrum, takk for det. Kvifor står det i lenkja "på engelsk"? Eg får opp norsk tekst når eg nytter denne lenkja.

Godt sett, det var ein liten glipp som skjedde då referansen blei lagt inn automatisk. Har retta han. --Ranveig (diskusjon) 23. februar 2021 kl. 21:38 (CET)

Kan da også disse lenkjene til presentasjonar av andre CD'ar leggjast inn? https://www.orafonogram.no/skjerve-jazz-fra-skogan https://www.meldal.no/home/lat-og-olat-eit-tilbakeblikk/ http://birgittegrimstad.no/tonen.html

Ja takk, dette er veldig gode referansar. --Ranveig (diskusjon) 24. februar 2021 kl. 10:10 (CET)

Takk for bistand med å leggje inn desse referansane.

Emnefelt Yrke eller Virke?[endre wikiteksten]

Eg har endra teksten under "Yrke" for Astrid - til Lærar og lyrikar. Hovudlevebrødet hennar var læraryrket, men det er som lyrikar ho er kjend. No.wikipedia nyttar no emnefeltet "Beskjeftigelse", eit korrekt, men litt tungt ord. Her på nn.wikipedia syns eg for min del at emnefeltet best kan heite "Virke".

Det er eit godt forslag, men så omfattande at eg har tatt det opp på Samfunnshuset. --Ranveig (diskusjon) 11. mars 2021 kl. 10:59 (CET)