Diskusjon:Billy the Kid

Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket
Hopp til navigering Hopp til søk

Opphavsrettsproblem[endre wikiteksten]

Teksten er kopiert her i frå, mogleg copyrightbrot. Har vi ein mal for det?

-- Larsivi 8. apr 2005 kl. 1711 (UTC)

At teksten er oversett til nynorsk gjer det ikkje mindre naudsynt å gje kjelder. At teksten finnast der han er, gjer at det godt kan hende den er fri, men det vert ikkje sagt eksplisitt. Eg tykkjer denne bør fjernast inntil det kan sannsynliggjerast at lisensen til teksten er kompatibel med krava åt Wikipedia. -- Larsivi 8. apr 2005 kl. 2032 (UTC)

Hmm, no har teksten vorte rett fin, men den er fortsatt ei direkte oversetjing av ein tekst som står på sida nemnt ovanfor. Dersom forfattaren, Espen Winsnes, tykkjer det er greit at teksten vert nytta som den vert, så må det iallfall visast til kjelda. -- Larsivi 8. apr 2005 kl. 2114 (UTC)

Såg ikkje kommentaren din før eg hadde vori inne og pussa på atikkelen. Viss han må slettast så er det bare å gjøra. --KRISTAGAα-ω 8. apr 2005 kl. 2136 (UTC)
Eg tykkjer vi skal bruke ei nynorsk utgåve av malen som heiter copyvio (eller noko sånt) på engelsk. Eg kan kanskje sjå på det i morgon, akkurat no trur eg at eg somnar. -- Larsivi 8. apr 2005 kl. 2143 (UTC)
Eg føresler at nokon lagar ei ny spire her (sjølv har eg ikkje tid). Eg trur ikkje opphavsrettslege brot i historikken av ei side er noko problem, og det kan i alle tilfelle ordnast seinare. --Guttorm 10. apr 2005 kl. 0903 (UTC)

Korleis løyse[endre wikiteksten]

Eg har no sendt ein e-post til Espen Winsnes med spørsmål om bruk av teksten. Dersom eg får positivt svar kan me lata det stå, i motsett tilfelle skal eg ta meg av det seinare. Teksten er óg å finna på [1]. --Guttorm 17. apr 2005 kl. 1307 (UTC)

E-postadressa fungerar ikkje og eg har difor ikkje fått noko svar frå Espen, dersom ingen protesterar kjem eg til å slette alle versjonar før min siste om ikkje så lenge. --Guttorm 18. apr 2005 kl. 0725 (UTC)
2==Død lenke==

Under automatisk robotkøyring blei det oppdaga at følgjande eksterne lenke var øydelagt. Gjer vel og sjekk om lenka faktisk er øydelagt, og fiks eller fjern ho om så er tilfelle. Les meir…


Denne nettsida er lagra i Internet Archive. Vurder om lenka kan endrast til å peike til éin av de arkiverte versjonane: [2]. BepBot 24. august 2008 kl. 19:54 (CEST)Svar[svar]

[daud lenkje]