Diskusjon:Danmark

Sideinnhaldet er ikkje støtta på andre språk.
Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket

Namn i artikkelen[endre wikiteksten]

Eg berre lurte på ein ting, hadde det ikkje vore betre viss vi skrev: Kongeriket Danmark eller berre Danmark (dansk: Kongeriget Danmark eller Danmark) er ...... i begynnelsen av artikkelen? Og at vi gjer slik med alle artikklane om land? MVH Megnorge 2. april 2011 kl. 11:01 (CEST)[svar]

Eg ser du er flink med bilete. Eg har eit spørsmål angåande det: går det an å ta eit bilete ifrå ein Wikipediaartikkel på engelsk, fransk, spansk etc. og bruka det i eigen artikkel? Jarhaugin 8. juni 2011 kl. 19:02 (UTC)

Svaret er som regel ja. Om biletet er lagt inn på Commons kan du også bruka det her utan å gjera noko ekstra. Sjå til dømes Fil:Limestone quarry.jpg, det har eit lite symbol på seg og ligg altså på Commons til bruk for alle.
Om biletet berre ligg lokalt på ein annan wiki må du lasta det opp dit først. I så fall må det vera fritt, noko ein del bilete som blir brukt på mellom anna engelsk Wikipedia ikkje er. --Ranveig 8. juni 2011 kl. 19:48 (CEST)[svar]
Eg takkar for hjelpa. Men bilete var ikkje å finna på Wikipedia Commons, noko eg konkluderer med at biletet ikkje er fritt.
Jarhaugin 9. juni 2011 kl. 08:08 (UTC)