Diskusjon:Democratici di Sinistra

Sideinnhaldet er ikkje støtta på andre språk.
Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket

Er det ein idé å flytta denne artikkelen til Venstredemokratane i Italia eller Democratici di Sinistra? --Gunnernett 22. mar 2005 kl. 1910 (UTC)

No veit eg ikkje om andre parti av betydning som heiter Venstredemokratane enn det i Italia, men eg er likevel samd i at artikkelen heller kan heite "Venstredemokratane i Italia", og så kan ein lage ei omdirigering frå "Democratici di Sinistra". Flyttar du artikkelen?--Erling 22. mar 2005 kl. 1922 (UTC)

Foreslår flytting attende[endre wikiteksten]

Eg forstår ikkje resonnementet bak den opphavlege flyttinga av denne artikkelen. Sidan det ikkje fins artiklar om andre parti som heiter Venstredemokratane foreslår eg flytting av sida attende dit, subsidiært til Democratici di Sinistra. Eg meiner det bør vera åpenbart fornuftig at artiklane står under sitt rette navn, så langt mogleg, og her er det fint mogleg. Eg ser ikkje for meg at eventuelle folk som vil lesa om dette partiet går til google, kvasir eller wikipedia si søkjeside og skriv inn "Venstredemokratane i Italia", når det ikkje er det partiet heiter.--Barend 17:50, 2 april 2007 (CEST)

For meg kan artikkelen gjerne flyttast tilbake til å heite berre Venstredemokratane eller eventuelt tilsvarande på opphavsmålet. :-) --Erling 18:11, 2 april 2007 (CEST)

Utvidelse av artikkelen på bokmålswikipediaen[endre wikiteksten]

Jeg vil bare tipse om at jeg nå har gjort en større utvidelse av artikkelen på bokmålswikipediaen, i fall dere skulle ønske å utvide også her på nynorskwikipediaen. --Oddeivind 12:46, 1 januar 2008 (CET)