Diskusjon:Gert Falch Heiberg

Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket
Hopp til navigering Hopp til søk

Redigert versjon[endre wikiteksten]

Denne artikkelen er ein redigert versjon av ein artikkel eg tidlegare har skrive for Norsk Biografisk Leksikon. Eg reknar med eg har rett til gjera dette. Dette usignerte innlegget vart skrive av Aageng (diskusjon · bidrag)

Tja, har du det? Ikkje at eg veit betre. Sida hjå SNL nemner elles ikkje noko om lisens. --Njardarlogar (ordskifte) 6. november 2012 kl. 22:41 (CET)
I utgangspunktet har du retten til det du har laga, kva so du og Kunnskapsforlaget er vortne samde om er ikkje godt for andre å vite. Viss du ikkje er sikker er det best du spør dei. Wikipedia har alt hatt andre leksikonprodusentar (allkunne.no) sende advokatfirmaet sitt etter dei fordi einkvan i villfaring eller på f. kopierte stoff derfrå og la det inn her. Så for Wikipedia er viktig å ha dette i orden. Viss det er slik at du på noko vis har seld retten til stoffet til Kunnskapsforlaget er det ikkje visst at du sidan kan late andre bruke stoffet fritt, slik du gjer ved å leggje det ut her. Ei anna sak er at om stoffet liknar mykje på det som står i NBL så bør Wikipedia også ha ein epost eller liknande lagra som prov på at du som legg ut stoffet her faktisk er den som har skrive artikkelen for NBL, i tilfelle nokon kjem om 50 år og seier at stoffet er frå NBL og difor ikkje kan liggje her. Å gje vekk ting er ikkje alltid så lett som det burde vere. --178.232.7.219 6. november 2012 kl. 23:50 (CET)

OTRS[endre wikiteksten]

I OTRS-ticket 6773552 stadfester Brukar:Aageng at han frigir den bearbeide teksten han publiserte her «Eg kan gjerne stadfesta at eg frigjev teksten eg har skrive om G.F. Heiberg under «Creative Commons-lisensen 3.0 Navngi - Del på samme vilkår» Nsaa (diskusjon) 2. juli 2013 kl. 22:43 (CEST)