Diskusjon:Hellbillies

Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket
Hopp til navigering Hopp til søk

Kjende songtekstar eller songar? Det er vel ikkje so dumt og spesifisera at det er tekstane? Krasafaren steinbu er jo Mick Hanley/Hal Ketchums Past the point of rescue med gjendikta norsk tekst. --Ekko 20. september 2008 kl. 22:13 (CEST)

Det er jo ikkje tekstane som har gjort Hellbillies til eit kjend norsk band er det? Det er jo songane (som i melodi og tekst og heile pakka). Og «Krasafaren steinbu» er ein kjend Hellbillies-song same kven som har skrive den. Eller vil du t.d. sei at Elvis Presley ikkje hadde kjende songar i det heile teke? Han skreiv jo ingen av songane sine sjølv. Melodien er riktignok ikkje Hellbillies sin, men så er det ikkje «Kjende melodiar» det står heller. --Frokor 20. september 2008 kl. 22:39 (CEST)
Er det songane som har gjort Hellbillies kjend, eller er det Hellbillies som har gjort songane kjende? Dette var høveleg diskusjonstema på ein laurdagskveld : ) Men slike diskusjonar bør vi ikkje ta skriftleg. Det er så pinleg dagen derpå :[ --Knut 20. september 2008 kl. 23:06 (CEST)