Diskusjon:Kim Rune Hagen

Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket
Hopp til navigering Hopp til søk

Leksikonverdig?[endre wikiteksten]

Er det at ein person har vore med i Idol nok til at det bør bli ein wikipediaartikkel om han? --KRISTAGAα-ω 29. november 2010 kl. 14:54 (CET)

Det er det på både bokmål og engelsk. Eg trur ikkje me kan unngå at særleg nye wikipediabrukarar vil halda fram med å skriva nettopp slike artiklar. Det er kanskje ikkje desse artiklane som er viktigast for Nynorsk Wikipedia, men eg ser ingen grunn til å stengja dei heilt ute. HallvardLid 29. november 2010 kl. 17:11 (CET)
Eg tenkte som Kristaga, og svaret vil nok vere nei om vi vektlegg ordet bør i speørsmålet. Men byttar vi bør ut med kan, så gir Hallvard eit godt svar. Og om ein av tretti slike brukarar følgjer opp med viktigare artiklar sidan, lever vi godt med nokre idolkjendisar gløymde idoldeltakarar. --Knut 29. november 2010 kl. 20:49 (CET)
Den er grei. Det gjør sikkert ikkje noe skade om han er med. Men eg meiner at Idol-deltakarar som ikkje har gjort seg kjent for noe utover det å vera med i Idol ikkje trenger eigne artiklar. --KRISTAGAα-ω 30. november 2010 kl. 19:32 (CET)