Diskusjon:Langeland i Danmark

Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket
Hopp til navigering Hopp til søk

Kvifor er det behov for "i Danmark"? Kan ikkje artikkelen berre heita Langeland? (usign. innlegg av Barend 25. mar. 2007 kl. 21:25 (CEST))

Fordi det er stader i Noreg som heiter Langeland. I alle fall minst ein på Stord. Artikkelen finnst riktignok ikkje enno, men det gjer knapt artikkelen om Stord heller. --Frokor 21:28, 25 mars 2007 (CEST)
Må legge til at eg veit ikkje om artikkelen om Langeland nokon kjem til å verte oppretta, det er ikkje akkurat verdas navle, men eg som kjem på Stord tenkte at sidan det er ein stad her som heiter Langeland, så kan eg føre til Danmark i denne artikkelen. Dessutan vil eg tru at det er fleire stader i Noreg som har det som virkar som eit såpass vanleg namn, utan at eg veit om andre stader. For meg er det deriomt heilt greit og flytte artikkelen, og så heller flytte han tilbake om det nokon gong skulle verte aktuelt. --Frokor 22:13, 25 mars 2007 (CEST)
Langeland i Mandal er ei bygd og fortener definitivt ein artikkel. Dei andre 22 (sjå Norgesglasset) er gardar, og ambisjonen vår på sikt bør vera at vi har med i alle fall matrikkelgardane. Ver derfor snill og lat artikkelen stå der han er. «Langeland» bør vera ei fleirtydingsside i tråd med kva som elles er stadnamnpolitikken her. -- Olve 22:21, 25 mars 2007 (CEST)
Ja, men då bør det opprettast ei fleirtydingsside på Langeland òg. Det ser rart ut med "disambiguasjon" (eller kva det heiter på norsk) utan ei fleirtydingsside.--Barend 11:17, 26 mars 2007 (CEST)