Diskusjon:Langhus

Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket
Hopp til navigering Hopp til søk

Verkjeleg brot på opphavsretten?[endre wikiteksten]

Uheldigvis så tenkte eg at Larsivi vurderer opphavsrettsbrot likt med meg og sjekka ikkje så nøye kva som var kopiert i dette tilfellet. No har sjekka og tykkjer eigentleg ikkje dette kan karakteriserast som eit brot. Eg er også imponert over at Larsivi har klart å finna kjelda i det heile. Der er også ei kjelde på bokmål. Sjølv tykkjer eg det ikkje kan karakteriserast som opphavsrettbrot (men det er nært), men kjelda burde nemnast i artikkelen. Eg ynskjer difor å attopprette resten av historikken til sida. --Guttorm 1. mai 2005 kl. 1221 (UTC)

No er ikkje eg så godt kjend i opphavsretten sine irrgangar, men eg tykkjer at teksten slik han vart lagt til (og òg med mine endringar) var altfor likt originalane. Når så eigaren takka for at vi "sletta det", så tykkjer eg at vi skal gjere det. Elles er det absolutt ei fin kjelde som vi heilt sikkert kan referere til. -- Larsivi 1. mai 2005 kl. 1238 (UTC)
Noko som tydeleg er omsett frå ein annan tekst er brot på opphavsretten, sjølv med omskrivingar. Du skal ikkje kunne kjenna igjen kjeldeteksten (og du skal ikkje bare ha éin kjeldetekst). -- Ranveig 1. mai 2005 kl. 1313 (UTC)
Eg tykkjer no de er for strenge her, men det er greit det. Skal prøva å laga ei spire. --Guttorm 1. mai 2005 kl. 1327 (UTC)

Frå sletting[endre wikiteksten]

Flytta frå Wikipedia:sletting Guttorm 1. mai 2005 kl. 1230 (UTC)

Fekk svar frå eigaren av nettstaden der denne teksten var funne og han takka meg for å gi beskjed og for å ha sletta den, så det må difor no gjerast. -- Larsivi 28. apr 2005 kl. 1725 (UTC)

Sletta desse to og langhus, som nå er open for å fyllast på ærleg vis. -- Ranveig 28. apr 2005 kl. 1905 (UTC)

Død lenke[endre wikiteksten]

Under automatisk robotkøyring blei det oppdaga at følgjande eksterne lenke var øydelagt. Gjer vel og sjekk om lenka faktisk er øydelagt, og fiks eller fjern ho om så er tilfelle. Les meir…


Denne nettsida er lagra i Internet Archive. Vurder om lenka kan endrast til å peike til éin av de arkiverte versjonane: [1]. BepBot 24. august 2008 kl. 23:51 (CEST)

[daud lenkje]