Diskusjon:Noregs teknisk-naturvitskaplege universitet

Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket
Hopp til navigering Hopp til søk

Artikkelstruktur og -innhald[endre wikiteksten]

Beklager at jeg skriver bokmål, men det er så mye enklere for meg: Det er prisverdig at det er lagt inn mye informasjon om studietilbudene i artikkelen, men det er en "fare" med det: Slik informasjon blir fort utdatert; og gal informasjon er verre enn ingen informasjon. Informasjon om studietilbudene holdes oppdatert på NTNU sine nettsider. Jeg foreslår at innholdet i seksjonen "Studietilbod" endres til mer overordnet informasjon om profesjonsstudier, universitetsstudier innen ...; etter- og videreutdanning; entreprenørskolen mm. Jeg er i gang med å utvikle og utvide bokmåls-/riksmålsversjonens NTNU-artikkel ("under arbeid" og foreslår at nynorsk-versjonens artikkel får omtrent samme struktur:

  1 Historikk
  2 Organisering
    2.1 NTNUs styre
    2.2 Rektoratet
    2.3 Fakultetene
    2.4 NTNU Vitenskapsmuseet
    2.5 NTNU Universitetsbiblioteket
  3 Studier
  4 Forskning
    4.1 Forskningssentre
  5 Rangeringer
  6 Publikasjoner
  7 Rektorer
  8 Alumni og æresdoktorer
  9 Campuser (og bygninger)
  10 Studentliv
    10.1 Linjeforeninger ??
 (evt. 11 Se også)
  12 Referanser og fotnoter
  13 Litteratur
  14 Eksterne lenker

Hvis det ikke kommer store protester i løpet av en ukes tid, prøver jeg kanskje å "rydde" i henhold til dette. Kjersti Lie (diskusjon) 4. desember 2013 kl. 14:10 (CET)

Dette høyrest fornuftig ut, og det er berre bra at bokmåls- og nynorskversjonane vert samkøyrte! Takk skal du ha! HallvardLid (diskusjon) 4. desember 2013 kl. 14:21 (CET)
Så bra at du er så positiv. Jeg er helt enig med deg, som du kanskje forstod. :) Kjersti Lie (diskusjon) 4. desember 2013 kl. 15:23 (CET)
Av årsaker jeg ikke kommer inn på her, ble dette aldri gjort. Misforståelser er det nok av! NÅ, derimot, er jeg i gang. Foreløpig på en kladdeside på min brukerside her på nn: Jeg regner med at det vil trenges litt språkvask, selv om jeg har hjelp her jeg er, bl.a. av programmet NYNO. mvh Kjersti Lie (diskusjon) 29. oktober 2014 kl. 09:38 (CET)
PÅBEGYNT, oppdatert, utvidet og omstrukturert versjon ligger nå her: Brukar:Kjersti_Lie/sandkasse1. Dersom noen har lyst til å bedrive litt språkvask før jeg publiserer den (antagelig i morgen), er det fritt frem! Kjersti Lie (diskusjon) 4. november 2014 kl. 20:01 (CET)
Da har jeg publisert artikkelen her. Noe mer tekst kommer, bl.a. om kunst- og arkitekturutdannelsen ved NTNU. Kjersti Lie (diskusjon) 5. november 2014 kl. 11:56 (CET)

"Muliggjørende teknologier"??[endre wikiteksten]

Teksten i denne seksjonen er foreløpig på bokmål. Begrepet ble for vanskelig (for meg) å oversette til nynorsk. Bedre med bokmålseksjon enn ingen seksjon?! Kjersti Lie (diskusjon) 29. september 2015 kl. 14:43 (CEST)

Fusjon og store endringer[endre wikiteksten]

Denne artikkelen inngår i underprosjektet Universitetsfusjoner i bokmåls-/riksmålsversjonen. Når den artikkelen er oppdatert, vil jeg ta for meg nynorskversjonen, hvis ingen allerede har kastet seg over den! Kjersti Lie (diskusjon) 10. desember 2015 kl. 13:26 (CET)

Jeg beklager inkonsekvens i språket. Jeg er i hovedsak bokmålsskribent, så jeg må dessverre satse på kompetent korrigering. Håper på tilgivelse, pga stor utvidelse og oppdatering av artikkelen! Kjersti Lie (diskusjon) 7. mars 2016 kl. 11:30 (CET)
Utviding og oppdagering er nok ikkje det ein treng be høgast om orsaking for. Dei fleste større prosjekt kan nok trenga ein språkleg gjennomgang i alle høve, så eg håper nokre her (medrekna meg) tek seg tid til å gjera det. --Ranveig (diskusjon) 7. mars 2016 kl. 13:22 (CET)
Du misforsto meg, Ranveig. Jeg håpet på tilgivelse for dårlig språk, ettersom jeg utvider og oppdaterer artikkelen! :D Kjersti Lie (diskusjon) 7. mars 2016 kl. 14:39 (CET)