The Main Level

Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket

The Main Level er ei musikkgruppe frå Bergen. Gruppa består av Laurent Kelmendi, Sander Helmers-Olsen og Alexander Instøy. Laurent og Sander var dei som starta bandet i 2013, Alexander kom en kort stund etter. Laurent og Sander vart kjent med kvarandre på en musikal. Navnet på bandet (The Main Level) fekk dei i frå en knapp på mixbordet i studioet. På knappen står det MAIN LEVEL, som er den knappen som gir lyd. Dei har fans rundt omkring i verden, og dei kallar seg sjølv for Mainers.

Laurent Kelemendi (22 mars 1994) starta karrieren sin som danser, og meldte seg på Norske Talenter med dansegruppa MixMaster Cru i 2012. Dei kom heilt til Semifinalen. Laurent har 3 søsken, 1 storebror og 2 lillesøstre (Liridon, Donika, Dorijana). Han vart fødd med ein stor fotskade, og han har måtte tatt fleire operasjoner.

Sander Helmers-Olsen (1 januar 1996) har vore med i mange musikaler opp gjennom barndommen sin. Sander har en mindre bror, Jørgen.

Alexander Instøy (20 juni 1994) starta musikk-karrieren sin når han var 13 år. Alex har 3 mindre søstre (Katharina, Emilie, Lena).