The Sims 3: De fire årstider

Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket
Hopp til navigering Hopp til søk
The Sims
Utviklar(ar)Maxis
Utgjevar(ar)Electronic Arts
SerieThe Sims
Plattform(er)OS X, Microsoft Windows
UtgjevingNovember 2012
SjangerLivssimulering
SpelemodusEnkeltspelar
Versjon16.0
Aldersgrense12+

The Sims 3: De fire årstider er den åttande utvidingspakken til The Sims 3OS X og PC.[1] Spelet kom ut den 13. november 2012 i Nord-Amerika og 16. november i Europa.

Gameplay[endre | endre wikiteksten]

Spelarar kan samhandle med vêret. Det er unike festivaler i løpet av kvar årstid, med arrangement som simsar kan ta del i. Simar kan få ansikta sine måla og konkurrere i pølseseting-konkurransar om sommaren, skjære eit graskar og dykke etter eple i løpet av hausten og har snøballkrig eller køyre snowboard og skøyter om vinteren. Simmane kan også bade i havet og spele fotball heile året. Det er nye karaktertrekk til simmane, "elsker kulden" og "elsker varmen".

Det finst fem typar vær: regn/lyn, sol, hagl, snø og tåke. Det er varierande grad av regn, inkludert lett regn, regelmessig regn og torevêr. Simmane kan sprute og hoppe i sølepyttar for eit løft til morsom-behovet, og dette kan bidra til å sette ut brannar i bygda eller å vatne plantar.

Utgåver[endre | endre wikiteksten]

Spelet kjem i to utgåver, den vanlege utgåva og den avgrensa utgåva. I den avgrensa utgåva inneheld eksklusive element som iskrem-møbler.[2]

Referansar[endre | endre wikiteksten]

  1. «Electronic Arts Inc. : EA Announces The Sims 3 Seasons». 4-Traders. 2 August 2012. Henta 3 August 2012. 
  2. «The Sims 3 Seasons». Electronic Arts, Inc. 2 August 2012. Henta 3 August 2012. 

Kjelder[endre | endre wikiteksten]