Wikipedia-diskusjon:Utsjånad

Sideinnhaldet er ikkje støtta på andre språk.
Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket

Utsjånaden vår[endre wikiteksten]

Somme tider nyttar eg lomme-PC for å sjå på internett. Det slår meg at Wikipedia er ein av dei stadene på nettet som er dårlegast i lite skjermformat: Topptekst, råmetekst og hovudtekst er fulstendig hulter til til bulter. Kor går eg for å diskutera dette? --Ekko 20. sep. 2005 kl. 06:57 (UTC)

Først prøver du nokre av draktene som du kan velja på spesial:preferences dersom du ikkje allereie har gjort det (simple, kølnerblå eller chick trur eg burde kunna funka). Dersom dette ikkje er godt nok ville eg gått over til Operalomme-PCen din. Opera med small-screen-rendering fungerar heilt greitt for meg. Dersom du framleis ikkje er nøgd og vil få noko gjort kan utviklarane kontaktast på e-postlista mediawiki-l, på IRC-kanalen #mediawiki (irc.freenode.net) eller du kan sjå om det er nokon insekt for problema dine på http://bugzilla.wikimedia.org, ellers blir http://meta.wikimedia.org òg brukt til å skriva framlegg til forbetringar i programvaren. --Guttorm 20. sep. 2005 kl. 09:22 (UTC)
Nokre drakter er mindre ille enn andre, det er rett. Men ingen er bra. Opera har diverre enno ikkje programvare for Windows for Pocket PC. Dette var drøfta frå før på Bugzilla viste det seg; http://bugzilla.wikimedia.org/show_bug.cgi?id=1882 --Ekko 25. sep. 2005 kl. 06:00 (UTC)
Har du forsøkt ThunderHawk? Eg har ikkje freista sjølv ennå. Bjarte 25. sep. 2005 kl. 11:03 (UTC)
Suksess! Noko stygg "grafikk" (fontar, liner), men hauken verkar. Til og med Wikipedia vert noko nær brukbar. --Ekko 4. okt. 2005 kl. 20:24 (UTC)