Diskusjon:Bernt Hagtvet

Sideinnhaldet er ikkje støtta på andre språk.
Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket

Frå bokmål. --Krekling 15:47, 11 mars 2008 (CET)

«M.A. i internasjonale studium i 1972 og M.Phil. i statsvitenskap i 1974.» Kva vil dette seia? Er M.A. og M. Phil. akademiske titlar? Er det mogleg å skriva det på ein måte som viser kva det er, og med lenkjer til dei rette artiklane? --Tannkrem 16:11, 11 mars 2008 (CET)
Det gjekk kanskje litt fort med denne oversettinga. Eg klarte heller ikkje forstå kva M.A. og M.Phil står for, men etter å ha leita litt så er det jommen meg det som står på UIO. Sjå presentasjonen deira. Og eg som trudde eg kunne dette med norske akademiske grader. Det blir litt uklårt for meg om dette er ein tabbe ifrå UIO si side eller om det er vi som ikkje kan ting godt nok. Ein google søk: m.phil ser ut til å vere master of philosophy og M.A. ser ut til å vere master of arts. Eg rettar det til dette, om vi ikkje har andre forslag. --Krekling 16:26, 11 mars 2008 (CET)
Viss det dreiar seg om vanlege mastergradar er det vel berre å skriva «mastergrad i filosofi/ internasjonale studium/ kva som helst» eller noko slikt. --Tannkrem 18:11, 11 mars 2008 (CET)