Diskusjon:Seven Summits

Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket
Hopp til navigering Hopp til søk

Død lenke[endre wikiteksten]

Under automatisk robotkøyring blei det oppdaga at følgjande eksterne lenke var øydelagt. Gjer vel og sjekk om lenka faktisk er øydelagt, og fiks eller fjern ho om så er tilfelle. Les meir…


Denne nettsida er lagra i Internet Archive. Vurder om lenka kan endrast til å peike til éin av de arkiverte versjonane: [1]. BepBot 25. august 2008 kl. 02:46 (CEST)

[daud lenkje]

Norsk namn[endre wikiteksten]

Tilsvarande artikkel på å svensk WP heiter «De sju topparna», på fransk WP «Sept sommets», på russisk WP «Семь вершин». Så denne artikkelen bør vel flyttast til «Dei sju toppane»? (Om alt skal skrivast på anglane sitt målføre treng vi ikkje bruka tid på WP på nn.) --Sigmundg (diskusjon) 22. juni 2012 kl. 08:25 (CEST)

Tilsvarande artikkel på bokmål, dansk og tysk WP heiter òg «Seven Summits», så basert på argumentet over ser ikkje store grunnen til å flytte. Dessutan tvilar eg sterkt på at alt kjem til å bli skriven på engelsk på Nynorsk Wikipedia om denne og eit par andre blir liggande med engelsk tittel. --Frokor (diskusjon) 22. juni 2012 kl. 16:41 (CEST)