Maldiskusjon:Dugnad februar 2007

Sideinnhaldet er ikkje støtta på andre språk.
Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket

Det som står under er kopiert inn frå Samfunnshuset av Ranveig 00:04, 11 mars 2007 (CET)

Nord-amerikansk dugnad?[endre wikiteksten]

Har sett litt på Nord-Amerika i det siste, og vi er utruleg svake. Nesten alle delstatane i USA er korte spirer. Mange viktige USA-amerikanske byar er ikkje omtala i det heile. Ingen av provinsane i Canada har fått ein eigen artikkel. Viktige ting som Grand Canyon og Yellowstone har vi ingenting om. Dette er tema som vi må få opp for å kunne vere eit dugande leksikon - meiner eg. Eg trur vi burde lage ein liten Nord-Amerikansk dugnad - først og fremst på geografiområdet. Men dersom vi tar til å leite trur eg vi vil sjå at vi vantar mykje om samfunnet i USA og. stykkjet 20:37, 4 februar 2007 (CET)

Eg er gjerne med på ein slik dugnad --Frokor 20:45, 4 februar 2007 (CET)

God idé. Kanskje kan me til og med gå over frå eit tidlegare dugnadsemne kvar veke (som blei litt for hektisk) til ein meir monaleg dugnad kvar månad? Då kan frø-innsatsen vera tema for januar med tilbakeverkande kraft. --Ranveig 23:46, 4 februar 2007 (CET)

Godt forslag, Ranveig. Eg har også lurt på om vi kanskje skulle gå over til månadsdugnad, så eg er einig med deg. --EIRIK\diskusjon 08:35, 5 februar 2007 (CET)
Månadsdugnad er glimrande. Språk i USA kunne evt. vere mitt bidrag, til ein USA-dugnad... Trondtr 00:10, 7 februar 2007 (CET).

Slutt på kopi frå Samfunnshuset.