Wikipedia:Bokkjelder

Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket

Her er ei liste over lenkjer til internettsider som låner ut og/eller sel nye og/eller brukte bøker, og som kanskje har meir informasjon om boka med ISBN MAGICNUMBER. Wikipedia er ikkje nødvendigvis assosiert med nokon av desse sidene, og lista er ikkje å rekne som ei spesifikk tilråding om å bruke dei.

Søk etter andre bøker på Spesial:Booksources, eller prøv den meir komplette lista over bokhandlarar på engelsk Wikipedia (denne boka).

Søkemotorar[endre wikiteksten]

Sosiale nettverk[endre wikiteksten]

Finn alternative utgåver[endre wikiteksten]

  • Relaterte ISBN–nummer frå xISBN. Denne tenesta vil søkje opp ISBN–nummeret for forskjellige utgåver av same boka, etter innbindingsmåte, førsteutgåve eller opptrykk, også nyutgåver med endra tittel. Tenesta brukar ei algoritme basert på Functional Requirements for Bibliographic Records.
  • Relaterte ISBN–nummer frå LibraryThing's thingISBN teneste. Fungerer som xISBN, men er basert på collective intelligence hos brukarar av LibraryThing som kombinerer og organiserer bøker for å skape «verk». Tenesta thingISBN er ikkje så komplett og er svakare på biblioteksutgåver, men betre på paperbacks og ikkje-engelske bøker.

(Endre denne sida)