Hopp til innhald

Wikipedia:Mal/Filer

Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket

Malar til markering av bilete[endre wikiteksten]

Desse malane blir brukte til å markera opphav, rettar og administrasjon av bilete. Ein sett dei inn saman med bileteinformasjonen ved å skrive til dømes {{Bilete pengar}} viss ein vil nytte malen Mal:Bilete pengar.

Biletet over representerer ei eining av ein valuta frå ei styresmakt. Nokre pengeutformingar er fråskrive frå kopirett og er i offentleg eigedom (public domain). Andre er kopirettskydda. I desse fall reknar ein med at bruken på Wikipedia for å vere greitt.
Creative Commons-lisens
Creative Commons Attribution-ikon
Denne fila er lisensiert under lisensen
«Attribution 2.5» eller nyare til Creative Commons
http://creativecommons.org/licenses/by/2.5/


Creative Commons-lisens
Creative Commons Attribution-ikonCreative Commons Share Alike-ikon
Denne fila er lisensiert under lisensen
«Attribution ShareAlike 2.5» eller nyare til Creative Commons
http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.5/GNU-logoen Denne fila kan kopierast, distribuerast og/eller endrast slik det er sett opp i GNU Free Documentation License.
Public domain Denne fila er utgitt som offentleg eigedom (Public Domain) av opphavsrettsinnehavaren, eller kopirettane har blitt forelda. Dette gjeld på verdsbasis.


Public domain Denne fila er offentleg eigedom (Public Domain) på grunn av at kopirettane har blitt forelda. Det vil seia at opphavsmannen døydde for minst 70 år sidan. Dette gjeld på verdsbasis.


Merk! Den opphavsrettslege statusen til denne fila er ukjend. Ho bør difor ikkje brukast. For deg som har lasta opp fila: Sjå Hjelp:Lasta opp filer.Merk! Den opphavsrettslege statusen til denne teksten er ukjend. Heile eller delar av teksten er truleg kopiert utan løyve og er difor eit brot på opphavsretten. Nokre eller alle versjonar blir difor truleg sletta.