Diskusjon:Fonologien i hindi

Sideinnhaldet er ikkje støtta på andre språk.
Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket

Eg ser ikkje heilt kva dei tre ulike konsonanttabellane gjev oss, og har mest lyst til å sløyfe dei to siste. Trondtr 07:41, 24 september 2006 (UTC).

Ranveig seier: Dei to siste tabellane er (mykje) lettare å forstå for lekmenn.
Arvind seier: Klassifiseringa i desse to siste er tradisjonelt brukt av indiske språkvitarar. Er det verdt å ha dei på grunn av dette?
Ranveig 10:23, 24 september 2006 (UTC)
Eg såg nærare på dei, og fjerna ein del av for-amerikanarar-innhaldet. Slik det står no er det heilt ok med dei ulike tabellane, dei gjev informasjon som ikkje står i den første tabellen. Eg endra forresten på rekkjefølgja, slik at labialane kom først (slik vi gjer i europeisk strukturalisme), og velarane til sist, sjølv om hindi-tradisjonen (og tabellen på engelsk wiki, der eg henta det frå) er motsett. Du kan evt. endre attende. Trondtr 11:16, 24 september 2006 (UTC).

Død lenke[endre wikiteksten]

Under automatisk robotkøyring blei det oppdaga at følgjande eksterne lenke var øydelagt. Gjer vel og sjekk om lenka faktisk er øydelagt, og fiks eller fjern ho om så er tilfelle. Les meir…


Denne nettsida er lagra i Internet Archive. Vurder om lenka kan endrast til å peike til éin av de arkiverte versjonane: [1]. BepBot 24. august 2008 kl. 21:47 (CEST)[svar]

[daud lenkje]