Diskusjon:Steinsdalsfossen

Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket
Hopp til navigering Hopp til søk

Denne artikkelen treng eit bilete. Korleis får eg det til? Hogne 26. mai 2005 kl. 2211 (UTC)

Enkelt og greit, hvis du har et bilde lokalt (sjekk lisensieringen), så laster du det opp på wikipedia via «last opp fil» som du finner på verktøymenyen. Etterpå setter du inn foreksempel [[Fil:Bildenavn.jpg|thumb|right|100px|her er fossen i all sin prakt]] Den første delen angir navn, den andre at den skal plasseres i «thumb» format, den tredje at den skal være 100pixler bredt og den siste angir hvilken tekst som kommer under bildet. Profoss 26. mai 2005 kl. 2235 (UTC)
Eller du kan lasta bildet opp til Commons, slik at alle wikiprosjekt kan bruka det. Opplastinga og bruken er den same, men du må ha konto på Commons og vera innlogga der.
Retningslinene der er om lag dei same som her: Bildet må vera fritt til å kunna brukast, også i kommersielle samanhengar, anten fordi det er gammalt (opphavsmannen døydde for 70+ år sidan), eller fordi den som har teke det har gjeve samtykke. Det må utstyrast med ein lisens - {{PD}} står for Public Domain, og tyder at bildet kan brukast utan vilkår. {{GFDL}} er same lisensen som blir brukt for tekst på Wikipedia. Ulike Creative Commons lisensar er fleksible, og enkle å forstå.
På Commons sorterer ein òg bilde i kategoriar eller galleri (som våre artiklar), slik at dei er enklare å finna for andre. Dette bildet kan til dømes plasserast i Category:Waterfalls og Category:Norwegian nature.
Var det nok informasjon, eller treng du meir? (Ser forvirra etter Hogne som spring skrikande avgarde) -- Ranveig 29. mai 2005 kl. 1335 (UTC)

Sverdet over fossen[endre wikiteksten]

Øvst i Steinsdalsfossen heng eit enormt sverd. Eg har forsøkt å finna informasjon om dette sverdet (kvifor akkurat eit sverd? kven har hengt det der? og kor lenge har det vore der?), men til no utan hell. Viss ingen veit noko om dette, lyt vi vel berre skriva i Wikipedia at opphavet til sverdet er ukjent.
--Verdlanco\ordskifte 2. august 2008 kl. 00:49 (CEST)

Det er ein del av utstillinga RAWHARDANGER som vert framvist i regionen frå 5. juli til 21. september 2008. Kunstnaren er Ronald A. Westerhuis [1] -- Hogne 19. august 2008 kl. 22:35 (CEST)