Maldiskusjon:Tull

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket
(Omdirigert frå Maldiskusjon:Hærverk)

Malar for åtvaring mot hærverk

Når nokon gjer hærverk på Wikipedia, kan dei blokkerast for kortare eller lengre tid viss det er grovt nok. Hærverk som ikkje kvalifiserer til direkte blokkering bør likevel påtalast på brukarsida til den det gjeld, til dømes med ein av åtvaringsmalane som er vist nedanfor. Desse er nummerert etter alvorsgrad, med høgare nummer for grovare hærverk.

NB! Bruk alltid liminn: når du set inn malane, for då kan ein ikkje sjå at det er snakk om standardmeldingar, og åtvaringa kan verka meir avskrekkande. Dessutan kan innhaldet i malen endrast over tid, og det kan henda det nye innhaldet ikkje er det du ein gong meinte å leggja inn. Signér med ~~~~ som vanleg på diskusjonssider.

{{liminn:tull}} ~~~~

Ver grei og ikkje fjern innhald eller legg inn tull på Wikipedia. Det blir sett på som hærverk. Viss du vil prøva deg fram, gjer det i sandkassa. Helsing Eddi (Snakk) 27. januar 2006 kl. 19:11 (UTC)

{{liminn:hærverk}} ~~~~

Advarsel Viss du held fram med å gjera hærverk vil me måtte hindra deg i å endra sider. Helsing Eddi (Snakk) 27. januar 2006 kl. 19:11 (UTC)