Brukar:Michae2109

Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket
Wikipedia:Babel
nb Denne brukeren har norsk som morsmål og skriver bokmål.
nn-2 Denne brukaren har god kjennskap til nynorsk.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
fr-2 Cette personne peut contribuer avec un niveau moyen en français.
Denne brukaren bur i
Oslo.

Michael T. Worku (fødd 21. september 1990) er ein norsk-etiopisk skuleelev ved Ulsrud vidaregåande skule. Eg er heilt ny her på nynorsk Wikipedia (frå og med 9. desember 2007), og kjem no i byrjinga til å bidra på tema eg meiner å ha god greie på. Eg nyttar bokmål som mitt hovudmål men freistar å gjere nynorsken min betre, noe eg håpar vil bli lettare ved å bli medlem her. Eg håpar at å bidra her vil bidra til at eg kan skrive betre nynorsk. Om de ser nokre språkfeil i denne innleiinga er det berre å rette dei.

Eg er veldig interessert i språk generelt og likar godt å omsetje frå eit mål til et anna, først og fremst frå engelsk til norsk (bokmål). Men eg er òg meget interessert i å lære fleire språk, for tida studerer eg fransk, engelsk, japansk og amharisk. Eg er òg med i ein artikkelkonkurranse på bokmålswikipedian med artikkelen om One Piece. Eg kjem til å byggje ut den nynorske versjonen av artikkelen så snart eg har fått et verkeleg grep om målkunnskapane mine.

Eg har no òg byrja å bidra på nynorsk Wiktionary (under same brukarnamn), som eg synast er særs uverksam (berre 84 artiklar!), så eg håpar fleire vil ta seg tid til å få opp talet på artiklar der :) Bokmålversjonen er oppe i over 5000 artiklar.

For tida er eg svært oppteken grunna skuleeksamenar og ein heil del heimearbeid som har hopa seg opp. Eg kjem difor ikkje til å vere så mykje til stades på Wikipedia, men eg kjem attende så snart skuleåret er over.

Artiklar eg arbeider på[endre | endre wikiteksten]

Bidraga mine[endre | endre wikiteksten]

[1]

eit bilete som eg har teke