Wikipedia-diskusjon:Dagens danske artikkel/Mars 2005

Sideinnhaldet er ikkje støtta på andre språk.
Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket

For at lenkene skal virke må man legge wikiens språkkode foran, for eksempel [[:da:Ejer Bavnehøj|Ejer Bavnehøj]]. Å få automatisert dette på et vis ville vært praktisk. Wolfram 25. mar 2005 kl. 1816 (UTC)

Ja, eg er heilt samd. Det hadde vore fint. Alternative er at me gjer slik eg nett gjorde for Wikipedia:Utvald svensk artikkel/Gjeldande, nemleg at me overset lenkjene slik at dei peiker til rett stad på :nn. [[Ejer Bavnehøj]] kan då berre stå sidan det er eit særnamn, medan [[Kolde Krig]] må bli [[Den kalde krigen|Kolde Krig]]. Men ditt forslag er nok raskare, Wolfram, sjølv utan automatikk. Bjarte 25. mar 2005 kl. 2239 (UTC)
Et poeng med å fronte andres wikiers utvalgte artikler er vel også å vise frem det de har å by på, så jeg holder en knapp på å lenke til deres egne artikler. Wolfram 25. mar 2005 kl. 2315 (UTC)
Enig. Forresten, har du lyst at jeg hjelper med å implementere kodingen til de utvalgte artiklene på :no? Bjarte 25. mar 2005 kl. 2337 (UTC)
Det ville vært veldig snilt av deg. Det er vel bare nn: og da: som har et automatisk opplegg for det? Wolfram 26. mar 2005 kl. 0026 (UTC)
Det stemmer det. Men det er nok den danske som trenger det aller mest, ettersom den blir oppdatert hver dag, og jeg tviler på at det kommer til å bli gjort på :nn og :no hvis det ikke blir gjort halvautomatisk. I korte trekk så fungerer det slik at vi en gang i blant (f.eks. hver uke) henter inn alle dagens artikler fra :da som ligger klar. De ser nemlig ut til at de pleier å ha alt klart sånn ca en uke i forveien. Du kan finne ut mer nøyaktig hva som foregår på Wikipedia:Dagens danske artikkel. I tillegg til fordelen med at det blir gjort klart på forhånd, kan vi få slike kjekke arkiv over tidligere artikler. Kanskje det er på tide :no også setter i gang med eksempelvis nye artikler hver uke? Dere har jo mer enn nok innhold og kapasitet til det. Jeg tror ikke dere trenger være så redde for en og annen rød lenke. Den blir fort blå i løpet av uken, særlig på en så aktiv wiki som :no.
Jeg setter i gang med kodinga for :nn og :da på :no, så kan adminstratorer implementere det på framsida etterpå.Bjarte 26. mar 2005 kl. 0050 (UTC)
Jeg har avbeskyttet forsiden, du må gjerne slå deg løs der også. Wolfram 26. mar 2005 kl. 0103 (UTC)
Flott! Har du lyst at jeg også skal implementere det samme designet som er på :nn (og som for øvrig er inspirert av :en)? Dere trenger vel ikke en avstemming om det, siden det ikke kommer til å forandre på innholdet (utenom de nye utvalgte artiklene). Bjarte 26. mar 2005 kl. 0107 (UTC)
Evt. forbedringer er velkomne, men jeg synes ikke den engelske designen er den aller beste. Vi har også endel spalter som ikke passer helt inn i den. Siden er inspirert av forsiden på de:. Wolfram 26. mar 2005 kl. 0112 (UTC)