Wikipedia:LanguageNn.php/tillegg

Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket

Det er ikkje lagt opp til å omsetja meldingar frå tillegg til MediaWiki-programvaren på nokon annan måte enn gjennom MediaWiki-namnerommet. Me freistar å lista meldingane som høyrer til tillegg her. Ein kan finna meldingane i kjeldekoden ved å søka etter «wgMessageCache». Kjeldekoden er tilgjengeleg via vevgrensesnitt hjå cvs.sourceforge.net. Tillegga er lista alfabetisk. Dersom du endrar listene bør du referere til kva versjon av tillegget du tek utgangspunkt i.

Dette er eit tilleg for å arrangere val. Det er laga spesielt for avstemminga til styret for Wikimedia-stiftinga. Valet blir gjort med special:boardvote. Kjeldekoden for tillegget kan lesast på verdsveven her. (Lista er frå versjon 1.4.)

Contributionseditcount[endre wikiteksten]

Dette tillegget tel endringane ein brukar har gjort. Kjeldekoden for tillegget kan lesast på verdsveven her. (Lista er frå versjon 1.2.)

CrossNamespaceLinks[endre wikiteksten]

Dette tillegget legg til special:CrossNamespaceLinks som viser sider i hovudnamnerommmet som peikar til sider i andre namnerom. Kjeldekoden for tillegget kan lesast på verdsveven her. (Lista er frå versjon 1.5.)

Lucenesearch[endre wikiteksten]

Lucenesearhc er eit tillegg som brukar eit eige søkesystem utanfor MySQL, kalla Lucene, til å søkje gjennom databasen åt MediaWiki. Søkesida er den same som når ein brukar standard søkesystem. Kjeldekoden for tillegget kan lesast på verdsveven her. (Lista er frå versjon 1.60.)

Newuserlog[endre wikiteksten]

Newuserlog er eit tillegg som legg til ein loggfunksjon for registrering av nye brukarar. Loggen blir vist på special:log/newusers. Kjeldekoden for tillegget kan lesast på verdsveven her. (Lista er frå versjon 1.6.)

Renameuser[endre wikiteksten]

Med dette tillegget kan ein gje brukarar nye brukarnamn. Kjeldekoden for tillegget kan lesast på verdsveven her. (Lista er frå versjon 1.26.)

Sitematrix[endre wikiteksten]

Sitematrix er eit tillegg for å visa eit slag kart over nettstadene åt Wikimedia-stiftinga. Dette kartet finn ein på special:SiteMatrix. Kjeldekoden for tillegget kan lesast på verdsveven her. (Lista er frå versjon 1.6.)

UnicodeConverter[endre wikiteksten]

UnicodeConverter er eit tillegg som kan konvertera Unicode (UTF-8) om til ISO 8859-1. Kjeldekoden for tillegget kan lesast på verdsveven her. (Lista er frå versjon 1.2.)