Liste over primtal

Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket
Gå til: navigering, søk

Det finst uendeleg mange primtal. Dei fyrste 1000 primtala er lista opp under.

Dei fyrste 1000 primtala[endre | endre wikiteksten]

# p
1 2
2 3
3 5
4 7
5 11
6 13
7 17
8 19
9 23
10 29
11 31
12 37
13 41
14 43
15 47
16 53
17 59
18 61
19 67
20 71
21 73
22 79
23 83
24 89
25 97
26 101
27 103
28 107
29 109
30 113
31 127
32 131
33 137
34 139
35 149
36 151
37 157
38 163
39 167
40 173
41 179
42 181
43 191
44 193
45 197
46 199
47 211
48 223
49 227
50 229
51 233
52 239
53 241
54 251
55 257
56 263
57 269
58 271
59 277
60 281
61 283
62 293
63 307
64 311
65 313
66 317
67 331
68 337
69 347
70 349
71 353
72 359
73 367
74 373
75 379
76 383
77 389
78 397
79 401
80 409
81 419
82 421
83 431
84 433
85 439
86 443
87 449
88 457
89 461
90 463
91 467
92 479
93 487
94 491
95 499
96 503
97 509
98 521
99 523
100 541
101 547
102 557
103 563
104 569
105 571
106 577
107 587
108 593
109 599
110 601
111 607
112 613
113 617
114 619
115 631
116 641
117 643
118 647
119 653
120 659
121 661
122 673
123 677
124 683
125 691
126 701
127 709
128 719
129 727
130 733
131 739
132 743
133 751
134 757
135 761
136 769
137 773
138 787
139 797
140 809
141 811
142 821
143 823
144 827
145 829
146 839
147 853
148 857
149 859
150 863
151 877
152 881
153 883
154 887
155 907
156 911
157 919
158 929
159 937
160 941
161 947
162 953
163 967
164 971
165 977
166 983
167 991
168 997
169 1009
170 1013
171 1019
172 1021
173 1031
174 1033
175 1039
176 1049
177 1051
178 1061
179 1063
180 1069
181 1087
182 1091
183 1093
184 1097
185 1103
186 1109
187 1117
188 1123
189 1129
190 1151
191 1153
192 1163
193 1171
194 1181
195 1187
196 1193
197 1201
198 1213
199 1217
200 1223
201 1229
202 1231
203 1237
204 1249
205 1259
206 1277
207 1279
208 1283
209 1289
210 1291
211 1297
212 1301
213 1303
214 1307
215 1319
216 1321
217 1327
218 1361
219 1367
220 1373
221 1381
222 1399
223 1409
224 1423
225 1427
226 1429
227 1433
228 1439
229 1447
230 1451
231 1453
232 1459
233 1471
234 1481
235 1483
236 1487
237 1489
238 1493
239 1499
240 1511
241 1523
242 1531
243 1543
244 1549
245 1553
246 1559
247 1567
248 1571
249 1579
250 1583
251 1597
252 1601
253 1607
254 1609
255 1613
256 1619
257 1621
258 1627
259 1637
260 1657
261 1663
262 1667
263 1669
264 1693
265 1697
266 1699
267 1709
268 1721
269 1723
270 1733
271 1741
272 1747
273 1753
274 1759
275 1777
276 1783
277 1787
278 1789
279 1801
280 1811
281 1823
282 1831
283 1847
284 1861
285 1867
286 1871
287 1873
288 1877
289 1879
290 1889
291 1901
292 1907
293 1913
294 1931
295 1933
296 1949
297 1951
298 1973
299 1979
300 1987
301 1993
302 1997
303 1999
304 2003
305 2011
306 2017
307 2027
308 2029
309 2039
310 2053
311 2063
312 2069
313 2081
314 2083
315 2087
316 2089
317 2099
318 2111
319 2113
320 2129
321 2131
322 2137
323 2141
324 2143
325 2153
326 2161
327 2179
328 2203
329 2207
330 2213
331 2221
332 2237
333 2239
334 2243
335 2251
336 2267
337 2269
338 2273
339 2281
340 2287
341 2293
342 2297
343 2309
344 2311
345 2333
346 2339
347 2341
348 2347
349 2351
350 2357
351 2371
352 2377
353 2381
354 2383
355 2389
356 2393
357 2399
358 2411
359 2417
360 2423
361 2437
362 2441
363 2447
364 2459
365 2467
366 2473
367 2477
368 2503
369 2521
370 2531
371 2539
372 2543
373 2549
374 2551
375 2557
376 2579
377 2591
378 2593
379 2609
380 2617
381 2621
382 2633
383 2647
384 2657
385 2659
386 2663
387 2671
388 2677
389 2683
390 2687
391 2689
392 2693
393 2699
394 2707
395 2711
396 2713
397 2719
398 2729
399 2731
400 2741
401 2749
402 2753
403 2767
404 2777
405 2789
406 2791
407 2797
408 2801
409 2803
410 2819
411 2833
412 2837
413 2843
414 2851
415 2857
416 2861
417 2879
418 2887
419 2897
420 2903
421 2909
422 2917
423 2927
424 2939
425 2953
426 2957
427 2963
428 2969
429 2971
430 2999
431 3001
432 3011
433 3019
434 3023
435 3037
436 3041
437 3049
438 3061
439 3067
440 3079
441 3083
442 3089
443 3109
444 3119
445 3121
446 3137
447 3163
448 3167
449 3169
450 3181
451 3187
452 3191
453 3203
454 3209
455 3217
456 3221
457 3229
458 3251
459 3253
460 3257
461 3259
462 3271
463 3299
464 3301
465 3307
466 3313
467 3319
468 3323
469 3329
470 3331
471 3343
472 3347
473 3359
474 3361
475 3371
476 3373
477 3389
478 3391
479 3407
480 3413
481 3433
482 3449
483 3457
484 3461
485 3463
486 3467
487 3469
488 3491
489 3499
490 3511
491 3517
492 3527
493 3529
494 3533
495 3539
496 3541
497 3547
498 3557
499 3559
500 3571
501 3581
502 3583
503 3593
504 3607
505 3613
506 3617
507 3623
508 3631
509 3637
510 3643
511 3659
512 3671
513 3673
514 3677
515 3691
516 3697
517 3701
518 3709
519 3719
520 3727
521 3733
522 3739
523 3761
524 3767
525 3769
526 3779
527 3793
528 3797
529 3803
530 3821
531 3823
532 3833
533 3847
534 3851
535 3853
536 3863
537 3877
538 3881
539 3889
540 3907
541 3911
542 3917
543 3919
544 3923
545 3929
546 3931
547 3943
548 3947
549 3967
550 3989
551 4001
552 4003
553 4007
554 4013
555 4019
556 4021
557 4027
558 4049
559 4051
560 4057
561 4073
562 4079
563 4091
564 4093
565 4099
566 4111
567 4127
568 4129
569 4133
570 4139
571 4153
572 4157
573 4159
574 4177
575 4201
576 4211
577 4217
578 4219
579 4229
580 4231
581 4241
582 4243
583 4253
584 4259
585 4261
586 4271
587 4273
588 4283
589 4289
590 4297
591 4327
592 4337
593 4339
594 4349
595 4357
596 4363
597 4373
598 4391
599 4397
600 4409
601 4421
602 4423
603 4441
604 4447
605 4451
606 4457
607 4463
608 4481
609 4483
610 4493
611 4507
612 4513
613 4517
614 4519
615 4523
616 4547
617 4549
618 4561
619 4567
620 4583
621 4591
622 4597
623 4603
624 4621
625 4637
626 4639
627 4643
628 4649
629 4651
630 4657
631 4663
632 4673
633 4679
634 4691
635 4703
636 4721
637 4723
638 4729
639 4733
640 4751
641 4759
642 4783
643 4787
644 4789
645 4793
646 4799
647 4801
648 4813
649 4817
650 4831
651 4861
652 4871
653 4877
654 4889
655 4903
656 4909
657 4919
658 4931
659 4933
660 4937
661 4943
662 4951
663 4957
664 4967
665 4969
666 4973
667 4987
668 4993
669 4999
670 5003
671 5009
672 5011
673 5021
674 5023
675 5039
676 5051
677 5059
678 5077
679 5081
680 5087
681 5099
682 5101
683 5107
684 5113
685 5119
686 5147
687 5153
688 5167
689 5171
690 5179
691 5189
692 5197
693 5209
694 5227
695 5231
696 5233
697 5237
698 5261
699 5273
700 5279
701 5281
702 5297
703 5303
704 5309
705 5323
706 5333
707 5347
708 5351
709 5381
710 5387
711 5393
712 5399
713 5407
714 5413
715 5417
716 5419
717 5431
718 5437
719 5441
720 5443
721 5449
722 5471
723 5477
724 5479
725 5483
726 5501
727 5503
728 5507
729 5519
730 5521
731 5527
732 5531
733 5557
734 5563
735 5569
736 5573
737 5581
738 5591
739 5623
740 5639
741 5641
742 5647
743 5651
744 5653
745 5657
746 5659
747 5669
748 5683
749 5689
750 5693
751 5701
752 5711
753 5717
754 5737
755 5741
756 5743
757 5749
758 5779
759 5783
760 5791
761 5801
762 5807
763 5813
764 5821
765 5827
766 5839
767 5843
768 5849
769 5851
770 5857
771 5861
772 5867
773 5869
774 5879
775 5881
776 5897
777 5903
778 5923
779 5927
780 5939
781 5953
782 5981
783 5987
784 6007
785 6011
786 6029
787 6037
788 6043
789 6047
790 6053
791 6067
792 6073
793 6079
794 6089
795 6091
796 6101
797 6113
798 6121
799 6131
800 6133
801 6143
802 6151
803 6163
804 6173
805 6197
806 6199
807 6203
808 6211
809 6217
810 6221
811 6229
812 6247
813 6257
814 6263
815 6269
816 6271
817 6277
818 6287
819 6299
820 6301
821 6311
822 6317
823 6323
824 6329
825 6337
826 6343
827 6353
828 6359
829 6361
830 6367
831 6373
832 6379
833 6389
834 6397
835 6421
836 6427
837 6449
838 6451
839 6469
840 6473
841 6481
842 6491
843 6521
844 6529
845 6547
846 6551
847 6553
848 6563
849 6569
850 6571
851 6577
852 6581
853 6599
854 6607
855 6619
856 6637
857 6653
858 6659
859 6661
860 6673
861 6679
862 6689
863 6691
864 6701
865 6703
866 6709
867 6719
868 6733
869 6737
870 6761
871 6763
872 6779
873 6781
874 6791
875 6793
876 6803
877 6823
878 6827
879 6829
880 6833
881 6841
882 6857
883 6863
884 6869
885 6871
886 6883
887 6899
888 6907
889 6911
890 6917
891 6947
892 6949
893 6959
894 6961
895 6967
896 6971
897 6977
898 6983
899 6991
900 6997
901 7001
902 7013
903 7019
904 7027
905 7039
906 7043
907 7057
908 7069
909 7079
910 7103
911 7109
912 7121
913 7127
914 7129
915 7151
916 7159
917 7177
918 7187
919 7193
920 7207
921 7211
922 7213
923 7219
924 7229
925 7237
926 7243
927 7247
928 7253
929 7283
930 7297
931 7307
932 7309
933 7321
934 7331
935 7333
936 7349
937 7351
938 7369
939 7393
940 7411
941 7417
942 7433
943 7451
944 7457
945 7459
946 7477
947 7481
948 7487
949 7489
950 7499
951 7507
952 7517
953 7523
954 7529
955 7537
956 7541
957 7547
958 7549
959 7559
960 7561
961 7573
962 7577
963 7583
964 7589
965 7591
966 7603
967 7607
968 7621
969 7639
970 7643
971 7649
972 7669
973 7673
974 7681
975 7687
976 7691
977 7699
978 7703
979 7717
980 7723
981 7727
982 7741
983 7753
984 7757
985 7759
986 7789
987 7793
988 7817
989 7823
990 7829
991 7841
992 7853
993 7867
994 7873
995 7877
996 7879
997 7883
998 7901
999 7907
1000 7919