The Sims 3: De fire årstider

Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket
The Sims
Utviklar(ar)Maxis
Utgjevar(ar)Electronic Arts
DistributørSteam
SerieThe Sims
SpelmotorRenderWare
Siste versjon16.0
Plattform(er)OS X, Microsoft Windows
UtgjevingNovember 2012
SjangerLivssimulering
SpelemodusEnkeltspelar
Aldersgrense12+
Versjon16.0
Nettstadhttp://thesims.com/seasons
Del av serien The Sims-serien
←The Sims 3: Showtime  · The Sims 3: University Life→

The Sims 3: De fire årstider er den åttande utvidingspakken til The Sims 3OS X og PC.[1] Spelet kom ut den 13. november 2012 i Nord-Amerika og 16. november i Europa.

Gameplay[endre | endre wikiteksten]

Spelarar kan samhandle med vêret. Det er ulike festivalar i løpet av kvar årstid, med arrangement som simar kan ta del i. Simar kan få ansikta sine måla og konkurrere i pølseeting-konkurransar om sommaren, skjere eit graskar og dykke etter eple i løpet av hausten og har snøballkrig eller drive med snowboard og skøyter om vinteren. Simane kan også bade i havet og spele fotball heile året. Det er kome nye karaktertrekk hjå simane, «elskar kulde» og «elskar varme».

Det finst fem typar vêr: regn/lyn, sol, hagl, snø og tåke. Det er varierande grad av regn, inkludert lett regn, regelmessig regn og torevêr. Simmne kan sprute og hoppe i sølepyttar for gje eit løft til moro-behovet sitt, og dette kan bidra til å sløkke brannar eller å vatne plantar.

Utgåver[endre | endre wikiteksten]

Spelet kom i to utgåver, den vanlege utgåva og den avgrensa utgåva. Den avgrensa utgåva inneheld eksklusive element som iskrem-møblar.[2]

Referansar[endre | endre wikiteksten]

  1. «Electronic Arts Inc. : EA Announces The Sims 3 Seasons». 4-Traders. 2. august 2012. Henta 3. august 2012. 
  2. «The Sims 3 Seasons». Electronic Arts, Inc. 2. august 2012. Arkivert frå originalen 4. februar 2013. Henta 3. august 2012. 

Kjelder[endre | endre wikiteksten]